Článek 24

Rozhodně nekončím

Teda, teď si to alespoň myslím…

Matkou budu ve svých 34 letech poprvé, takže nemám žádné představy co a jak bude, ale mám v plánu se k focení vrátit hned, jak mi to Fazole (zatím „pracovní“ název) dovolí. Termín máme v dubnu 2021.

Od focení psů k focení dětí?

Když jsem tuhle novinku vypustila do světa sociálních sítí, hned se objevily komentáře typu „tak teď budeš konečně fotit i děti“…

Ač se to nezdá, já nejsem typ člověka, který umí dobře komunikovat s lidmi. Já si rozumím spíše se psy. Vím jak s nimi pracovat, jak je motivovat, jak je rozesmát… U lidí, ani u dětí mi to nejde. A ani se o to zatím nechci snažit. 

Nemyslím si, že by se narozením mimča na tom něco změnilo. Takže nebojte, na 99,9% zůstanu u psů a jiných zvířat. Těm rozumím.

Občas mě někdo ukecá...

Nové prostory

Protože mi skončila dvouletá spolupráce s firmou Yoggies a zároveň do toho všeho přišla korona, bylo potřeba řešit, co dál.

Prostor v Kolíně spolu s pauzou „kvůli miminu“ nemělo smysl držet „jen tak“, takže jsme se rozhodli aťas přesunout jinam.

Zeptali jsme se na místním úřadě v obci, kde bydlíme, jestli náááhodou nemají nějaké prostory k pronájmu. A náhodou měli… 

Komfort  prostoru v centru Kolína sice vyměníme za nevytápěný prostor ve staré škole, zato ale nabízí spoustu nových nových možností focení a je v nádherné lokalitě v obci Pašinka, kde se můžeme společně vydat i na focení do přírody. Navíc je to kousek od Kolína a asi 200 metrů od mého domova. 

Chceme si nechat časový prostor na to všechno zařídit, upravit, uklidit a vymyslet tak, abychom se tam já i vy cítili dobře. Proto aktuálně nevymyslím žádný termín, kdy by se zase mohlo začít fotit.

Svou roli také hraje Fazole a jeho růst a moje fyzická kondice v těhotenství. Je také možnost, že až bude všechno hotové, už se mi prostě nebude chtít fotit a budu se jenom flákat a užívat si poslední chvilky klidu a „starého“ života.

Kolem louky, les....

Neuplatněné poukazy

Někteří z vás budete mít určitě ještě platné poukazy, které jste kvůli koroně nestihli využít, nebo do nich „vleze“ moje mateřská pauza.

Určitě nechci, abyste měli „prostě smůlu“ a ráda vám poukazy prodloužím o dobu mé nečinnosti ať už kvůli koroně, nebo těhotenství.

Všem moc děkuji za pochopení situace a budu se těšit na naše dřívější, nebo pozdější setkání.

Zatím ještě takhle...

Líbil se vám tento článek?

Share on facebook
Sdílet na Facebooku

Přečtěte si také

Ateliér je v zimě nevytápěný, proto je focení omezené. Na ateliérové focení je možné zakoupit poukaz s platností na dva roky.